EN DE

Tájbringa mindenkinek!

A Magyar Tájékozódási Futó Szövetség tájékozódási kerékpáros - röviden MTBO - szakága 2 és fél napos edzőtáborba hív minden hegyikerékpározni szerető érdeklődőt és családját.

Helyszín

Balatoni Élménypark, Csopak

Program

Április 13., péntek

Érkezés 14-16 óra között. Szintfelmérés - kerékpártechnika alapfokon, ügyességi feladatok - térképismeretek a gyakorlatban, rövid tájékozódási feladatok a kalandpark területén és környékén.

Április 14., szombat

Délelőtt: szintfelmérés (a szombati érkezőknek) - térképismeretek - tájoló használata - rövid tájékozódási feladatok a kalandpark területén és környékén - ügyességi edzés a kalandpark területén és a környékén, erdei utakon - kerékpározás, ügyességi gyakorlatok profi kísérettel, segítséggel.

Délután: a tájékozódási elemek elméleti és gyakorlati alkalmazása - több rövidebb tájékozódási feladat végrehajtása.

Este: a nap közös értékelése, elemzése oldott hangulatban.

Április 15., vasárnap

Délelőtt: ügyességi verseny bemelegítésként majd - több önálló tájékozódási feladat (rövid pálya) teljesítése, a feladat gyors értékelése pályánként.

Délben: a tanultak rövid összefoglalása, értékelése, búcsúzás.

Akinek kedve van, vasárnap részt is vehet az azonos helyszínen szervezett versenyen, kezdő illetve családi kategóriában.

Költségek

A professzionális oktatás önköltsége péntektől vasárnapig: ÖTK (Österreichischer Touristenklub) tagoknak 50,- Euro /fő, illetve 14 éves korig 20 Euro/fő. MTFSZ tagszervezetek a rendezvényen egyedi kedvezménnyel vehetnek részt.

A részvételi költség a HANGYA SZKE számlájára utalható: 10401093-00003726-00000002. A közleménybe kérjük beírni a nevet és hogy Balaton MTBO.

Egyéb

A 14 év alatti jelentkezők mellé, ha a szülő vagy edző úgy ítéli meg, felnőtt kíséretet kérünk, amit a jelentkező kell biztosítson.

Térképtartót korlátolt mennyiségben tudunk bérmentesen kölcsönözni.

Az Élményparkban már üzemel.

Szállás

Szállás elérhető a Kosztolányi apartman házakban.

Jelentkezés

A jelentkezéseket kérjük legkésőbb 2018. április 6-ig leadni a következő címre: balatonmtbo@gmail.com.